Kids Coaching maakt gebruik van een methodologie die is opgebouwd met specifieke tools en technieken die praten met het kinderuniversum, waardoor je wordt voorbereid om je horizon te verbreden en op een transformatieve manier te handelen in een fantastische niche waar het ontbreekt aan geschoolde professionals.

We begrijpen dat het proces van het toepassen van coaching op volwassenen en kinderen totaal verschillend is, omdat de realiteit van kinderen absoluut uniek is. In Kids Coaching wordt de essentie van coaching gehandhaafd, maar het programma is grondig gepland en gebouwd voor de juiste toepassing van coachingconcepten op de realiteit van kinderen.

Kindercoaching X Coaching voor Volwassenen

Begrijp het verschil!

Wist u dat coaching toegepast op kinderen totaal anders is dan de methodiek die wordt toegepast op volwassenen en leidinggevenden? Het uitgangspunt van het Kids Coaching Programma is het respect voor deze unieke en opmerkelijke fase in het leven van ieder mens. Op deze manier creëren we een methode die volledig is aangepast aan de absoluut unieke realiteit van het kind.

Het doel van het programma is het bevorderen van een gezondere, beter begrepen en gelukkiger jeugd. Alle technieken en instrumenten van het programma zijn ontwikkeld op basis van de essentie van coaching en in overeenstemming met de eigenaardigheden van het universum van het kind, daarom is de Kid Coaching-methode zo veilig en effectief.

Waarom Kid Coaching zo effectief is!

1. Het breekt beperkende overtuigingen!

Beperkende overtuigingen worden uitgedaagd om plaats te maken voor hefboomwerking van gedachten en nieuwe houdingen, zowel voor het kind als voor het gezin.

2. Het helpt om een nieuw gedragspatroon te ontwikkelen!

De Kid Coach vergemakkelijkt door middel van specifieke technieken het begrip van het kind voor zichzelf en de omgeving om hem heen, zodat hij meer assertieve en creatieve manieren kan creëren om met zijn werkelijkheid om te gaan.

3. Ontwikkelt een gevoel van verantwoordelijkheid!

De Kid Coach bevordert een grotere perceptie van het kind over zichzelf en zijn rol in het leven. Op deze manier zijn ze in staat zich te positioneren en een actieve rol te spelen in wat ze ervaren en leven.

4. Het helpt de vaardigheden van het kind!

Wat zijn de ontbrekende vaardigheden van het kind om zijn eigen doelen te bereiken en dicht bij wat hij of zij wil voor zijn of haar leven te zijn? Door middel van technieken die voor het kinderuniversum zijn gecreëerd, stimuleert de Kid Coach de ontwikkeling van deze vaardigheden.

Bent u op zoek naar een opleiding kindercoach? Kijk dan eens op de website van Zoma Opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *