Hoe en wanneer kan jouw kind op een veilige manier met Duplo spelen? Als jouw kind hier klaar voor is, dan is Duplo een ontzettend leuke vorm van speelgoed waar jouw kind eindeloos mee kan spelen. De verschillende vormen en kleuren zorgen ervoor dat jouw kind hartstikke veel leert. 

Met Duplo spelen van 1,5 jaar tot 5 jaar

Duplo is speciaal ontwikkelt voor jongere kinderen. Specifiek in de leeftijd van 1,5 jaar tot 5 jaar. Wanneer jouw kind 1,5 jaar is, kan jouw kind veilig spelen met Duplo. Als jouw kind ouder dan 5 jaar is, zal de interesse naar de Duplo waarschijnlijk verkleinen en zijn ze toe aan speelgoed dat wat preciezer werkt. 

Verschillende sets

Duplo heeft verschillende sets gemaakt, afhankelijk van de leeftijd waarin jouw kind zich bevindt. Als je dus Duplo gaat kopen, dan kun je altijd even op de doos of op internet kijken voor welke leeftijd deze Duplo geschikt is, zodat je de goede variant koopt. 

De leeftijd op de doos is echter een richtlijn. Het kan zijn dat jouw kind liever met Duplo speelt voor wat jongere of juist voor wat oudere kinderen. Dit hangt helemaal aan de ontwikkeling en interesses van jouw kind op dat moment. Op Uniblocks.nl vind je verschillende sets met Duplo speelgoed voor kinderen van alle leeftijden.

Thema’s

Duplo komt voor in verschillende thema’s waardoor kinderen op jongere leeftijd al meer in thema’s leren te spelen. Zo is er een stadsthema, maar ook een Duplo pakket voor superhelden, dieren of bouwstenen. Je kunt het Duplo thema kopen waar jouw kind het meest in geïnteresseerd is. 

Als je zo’n pakket koopt, kan er natuurlijk ook vrij gespeeld worden met de Duplo. Als het een doos is om een leeuw te maken, dan hoef je natuurlijk niet alleen maar een leeuw te maken. Misschien weet jouw kind nog wel hele andere bijzondere dingen te creëren met deze Duplo.

De Duplo bouwplaten zijn een leuke toevoeging aan jouw Duplo collectie zodat jouw kind op een mooie, vaste ondergrond van zijn Duplo kan genieten en grote creaties kan vastzetten aan zijn bouwplaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *