Als moeder van drie dochters val ik met mijn neus in de boter voor wat betreft trendy meisjeskleding kopen! Ik winkel liever voor mijn meiden, dan voor mezelf. Dat zal voor veel moeders herkenbaar zijn. Voor de vaders wellicht wat minder. 

Trendy meisjeskleding hoeft niet duur te zijn
De keuze is reuze voor meiden. Trendy meisjeskleding kun je overal kopen en hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo combineer ik vaak de wat duurdere merken met de meer betaalbare. Of juist andersom. Soms is het zelfs niet eens nodig om duur en betaalbaar te combineren, want tegenwoordig vind je op veel plekken echt leuke en trendy, betaalbare kleding. 

Stoere trendy meisjeskleding
Van mijn drie meiden is de oudste een stoere doerak, waarvan de jongste nog babykleding draagt. Die wordt niet blij van uitgesproken meidenkleding. Zij wordt gelukkig van een coole jeans met een casual sweater. Op steeds meer plekken in Nederland vind je zogenaamde gender neutrale kledingafdelingen, voor mijn stoere dame is dit soms best een uitkomst. Is die er niet? Ook geen probleem, dan zoeken we zelf gewoon op de verschillende afdelingen. Gelukkig worden de stoere meiden steeds meer geaccepteerd. 

Echte meiden
De middelste en de jongste zijn juist weer dol op ├ęchte trendy meisjeskleding! Die dragen het liefste het hele jaar door zwierige rokjes en sierlijke jurkjes. Als het even kan, met veel roze en tierelantijntjes. Ik ben gek op die verschillen en eigenheid van mijn meiden en daarom vind ik het ook belangrijk om trendy meisjeskleding te kopen die overeen komt met hun karaktertjes.
Binnen ons huishouden kom je dan ook veel variatie in meisjeskleding tegen. Van schattige rokjes tot coole jasjes, vestjes, truien en T-shirtjes. Onmisbaar in de garderobe van alle drie mijn meiden vind ik vestjes. Die kun je echt overal bij combineren en dragen en ook in alle seizoenen komen deze van pas. 

Online winkelen
Voor degenen die geen of minder plezier halen uit het fysieke winkelen, zijn er de online webshops. Daar zijn er talloze van, waar je je hart op kunt halen. Het nadeel daarvan vind ik dat je niet even aan het materiaal kunt voelen, de kleuren niet even in het echt kunt zien en dat je nooit helemaal zeker weet hoe de maat en de pasvorm vallen. Het kan daardoor gebeuren dat je misgrijpt en moet retourneren. Anderzijds, de meeste webshops hebben een prima retourbeleid en vaak kun je aangekochte artikelen ook in een fysieke winkel weer terugbrengen. Daarin zijn verschillende mogelijkheden.

Hoe dan ook, trendy meisjeskleding is overal voorhanden. Doe er je voordeel mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *