Pampers Premium Protection luiers zijn zeer populair. En dat is niet zo vreemd. De serie is namelijk zeer uitgebreid. Zo zijn er Premium Protection Pampers voor pasgeboren baby’s, maar ook luierbroekjes voor wat actievere en oudere kinderen. Deze serie is in elke maat verkrijgbaar, en dat is uniek voor Pampers. De aanbiedingen voor elke maat Premium Protection Pampers vind je bij ons op de site. Hier worden iedere week de aanbiedingen van verschillende winkels voor deze luiers verzameld, zodat jij in elke fase van de groei van je kindje deze luiers kunt kopen voor minder dan de oorspronkelijke prijs.

Ultra zacht en een plasindicator

Premium Protection luiers zijn zo geliefd en gewild omdat ze je kindje lang droog kunnen houden. Op de luier zit een plasindicator. Dit is een strook op de luier die steeds donkerder geel kleurt naarmate de luier voller zit. Als de strook donkergeel is, is het hoog tijd om de luier te verschonen. Premium Protection Pampers zijn extra zacht en ventileren beter dan bijvoorbeeld de Baby Dry. Dit voorkomt zodoende huidirritatie bij je kleintje. Deze pampers hebben drie banen waarmee vocht wordt geabsorbeerd. Ontlasting en urine wordt van de huid afgevoerd.

Speciale Premium Protection Pampers

Premium Protection aanbiedingen kun je ook vinden in de specifiekere varianten van deze serie. Voor de allerkleinsten kun je bijvoorbeeld Premium Protection luiers in maar -1 tot en met 3 vinden: Premium Protection New Baby luiers. Om de zeer gevoelige huid rond de navel van deze jongste baby’s te beschermen, zit in deze luiers een naveluitsparing. Voor oudere baby’s en meer actieve baby’s zijn er Pampers Premium Protection Active Fit luiers. Deze zijn speciaal gemaakt voor actieve kindjes en blijven beter zitten terwijl zij meer gaan bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *