babyschoenen

Ondanks het feit dat baby´s natuurlijk nog niet kunnen lopen, is het wel zo leuk dat ze ook schoenen kunnen dragen. Niet alleen voor het oog, maar ook om lekkere warme voetjes te kunnen hebben. Aangezien er natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten merken verkrijgbaar zijn, kan het soms best een uitdaging zijn om een paar leuke schoentje te scoren. Vooral wanneer het voor een ander is, wanneer je bijvoorbeeld op kraamvisite gaat. Om je te kunnen voorzien van wat extra inspiratie, hebben we een aantal populaire merken voor je op een rijtje gezet. 

De 5 stijlvolste babyschoenen merken

Hoe kleiner hoe schattiger vinden we vaak. Toch zit er wel degelijk verschil is qua schoenenmerk of de schoenen wel of niet leuk staan bij een baby. Afhankelijk van de smaak van de ouders kun je vervolgens bepalen of een bepaalde schoen wel of niet geschikt is als cadeau. Dit geldt natuurlijk ook voor jezelf, wanneer het geen cadeautje is, maar gewoon lekker voor jezelf. Om je te voorzien van wat inspiratie, hebben we een top 5 voor je met de meest stijlvolle schoenen voor baby´s:

  • Vans
  • Bunnies
  • Nike
  • Puma
  • Adidas

Uiteraard zijn er nog ontzettend veel andere leuke stijlvolle merken babyschoenen. Het is vaak afhankelijk van je eigen smaak en ook de pasvorm van de voet van je baby. Dus het is volledig aan jezelf om te kiezen voor een paar stoere Vans of een sportieve Nike sneaker.

Belangrijk om te weten

Wanneer je baby schoenen bestel bij Durlinger, dan weet je zeker dat je kwalitatief hoogwaardige schoenen krijgt. Echter is het wel belangrijk dat je kiest voor de juiste maat schoenen. Ondanks het feit dat baby’s nog niet lopen, is het wel van belang dat de schoenen fijn en comfortabel zitten. Er is namelijk niets zo vervelend als een knellende schoen. Dit vind je namelijk zelf ook niet fijn, dus je baby dan ook niet! Vind je het lastig om te bepalen welke maat schoenen je nodig hebt of heb je het gevoel dat je baby het niet prettig vindt om schoenen aan te doen, dan kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om ze lekkere warme sokjes aan te trekken. Zo hebben ze toch iets om hun voetjes en blijven ze lekker warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *