Word jij binnenkort de trotse mama of papa van een dochter of een zoon? Van harte gefeliciteerd! Niets is zo bijzonder als de eerste periode als kersverse ouder. Ongetwijfeld kun je je geluk niet op dat je over een tijdje je baby in de armen kunt houden. De eerste kennismaking met je kindje is een bijzondere ervaring die met geen pen te beschrijven is. De meeste mensen die voor het eerst vader of moeder worden, genieten ook volop van alle praktische zaken rondom de geboorte. Zo is het natuurlijk heel leuk om newborn kleding zoals rompertjes, boxpakjes, shirtjes, broekjes, jasjes en vestjes te kopen voor je kleintje.

Ben jij ook aan het shoppen voor je baby’tje dat zich binnenkort aandient? Bij GeboortesEnzo inspireren we je graag met de collectie van een webshop met betaalbare babykleding, inclusief een schattige meisjespyjama of jongenspyjama van een hoogwaardige kwaliteit.

Welke babykleertjes heb je nodig voor de eerste periode na de geboorte?

• Een mutsje;

• Een jasje;

• Sokjes;

• Rompertjes;

• Truitjes;

• Broekjes;

• (Box)pakjes uit één stuk zodat je je kindje kunt verschonen zonder hem of haar eerst helemaal te moeten uitkleden;

• Om huidirritatie te voorkomen kun je het beste katoenen newborn kleertjes kopen.

Mooi en warm eerste pakje

Zodra jouw mini-me wordt geboren, kun je jouw zoontje of dochtertje aankleden met het geboortepakje. Zeker als je van mode houdt, is dat een bijzonder moment. Daarom wil je natuurlijk dat het eerste pakje er heel mooi uitziet. Er zijn wel een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden. Zo is een pasgeboren baby na de geboorte nog niet in staat om zijn lichaamstemperatuur goed te reguleren. Daarom is het verstandig om ervoor te zorgen dat het geboortepakje genoeg warmte biedt. Het eerste pakje kun je samenstellen met bijvoorbeeld een broekje, een romper, een truitje, sokjes en een mutsje. Je kunt het truitje vervangen door een rompertje met lange mouwtjes als je je kindje wilt aankleden met een lief boxpakje.

Schattige babypyjama’s

In de lade van je commode mag nachtkleding voor je kleintje ook niet ontbreken. Een pasgeboren baby kun je het beste naar bed brengen in een pakje uit één stuk met voetjes eraan of in een rompertje met sokjes. Je kunt je kleine mannetje of meisje een babypyjama aantrekken zodra hij of zij een paar maanden oud is. Er zijn schattige babypyjama’s in unisex-uitvoeringen, maar ook in vrolijken thema’s speciaal voor meisjes of jongens. Voor een kleine fashionista’s is er een prinsessenpyjama, Wild Child pyjama en ballerinapyjama. Voor een kleine dandy is er een stoere jongenspyjama in de uitvoering van een brandweerpyjama, boefjespyjama of politiepyjama. Zorg er in de zomer en in de winter voor dat de babykamer goed is geventileerd en dat je kleine spruit een

pyjamaatje draagt dat goed kan ademen, want ook bij het naar bed brengen is het belangrijk om te zorgen voor de juiste temperatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *