Veelal worden baby- en kinderkleding overgegeven van oudste op jongste, daarnaast word je misschien overspoeld met kleding van derden. Misschien zit je daar wel helemaal niet op te wachten en wil je je eigen trots stylevol kleden. Heb je wel eens gedacht aan Patachou? Er zijn vele online mogelijkheden om inspiratie op te doen, maar waarom zou jij juist hiervoor kiezen?

Uitgebreid assortiment

Patachou heeft een zeer uitgebreid assortiment van de laatste trends. Wat zijn dan de laatste trends hoor ik jou afvragen? Bij de meisjes tot 12 maanden valt het op de zachte kleuren met veel schattige aspecten zoals een strik of kanten kraagjes. Bij de jongens tot 12 maanden valt voornamelijk de kleuren babyblauw en wit op. Dit wordt veelal gecombineerd met stoere knopen. Bij meisjes tot twaalf jaar is er een trend op het gebied van jurkjes. Hoe schattiger hoe beter. Bij jongens tot twaalf jaar is er een stoere trend. Crewnecks met een stoere tekst op de chest maakt het helemaal af.

Kleding voor alle kleintjes tot ongeveer 12 jaar

De kleding die wordt verkocht door Patachou is van de leeftijden 0 tot en met 12 jaar. Hierin is er een duidelijk onderscheid tussen meisjes en jongens. Voor beide genders is er genoeg kleding om ze heel leuk te kleden.

Erg sterk in bruidskleding

Naast de dagelijkse kleding is er bij Patachou ook kleding aanwezig voor bruiloften en feesten. Dit is voor alle ouders het moment om eigenlijk te pronken met jullie wondertje. Voor de meisjes de meest schattige jurkjes met bijpassende accessoires en voor de jongens mooie pakjes waar alle dames op het feest een zwak voor zullen hebben.

Wat zijn dan de tips?

De tips om de kleintjes stylvol aan te kleden zijn vooral dress fort he occasion en hoe schattiger hoe beter. Waar afgelopen tijd de nadruk lag op een stoere outfit voor zowel jongens als meisjes, is er nu een verplaatsing naar schattig. Met dress fort he occasion wordt bedoeld dat een normale dag thuis anders is dan een bruiloft. Naast je eigen kledingkast uit te breiden, mag dit ook bij de kindjes. Zorg ervoor dat er genoeg outfits aanwezig zijn om op elk moment indruk te maken. Kijk ook eens bij 24/7 Discount voor kortingscodes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *