Taart bestellen? Dat kan natuurlijk online bij gefeliciTAART.nl!

Heb je iets te vieren en wil je daar iets lekkers voor halen dan hoef je daar echt niet meer de deur voor uit. Ben je voor een verjaardag ook altijd zo druk met de boodschappen en de versiering dat je misschien de taart wel bent vergeten… Daar hoef je je dus geen zorgen meer over te maken omdat je de taart gewoon online kan bestellen en op de dag van het feest kan laten bezorgen in heel Nederland. Is dat even handig! Het is zelfs mogelijk om de dag voor je feest nog een taart met foto te bestellen zodat het ook nog eens een persoonlijke taart is. Daardoor heb jij straks meer tijd voor de andere boodschappen.

Misschien houd je meer van zelf taarten bakken en wil je alleen de afbeelding voor op je zelfgemaakte taart, dan kan dat natuurlijk ook. In de Plaatjesmaker kan je in een soort mini Photoshop je eigen ontwerp maken en laten printen op eetbaar papier. Deze krijg je de volgende dag in de brievenbus en kan je op je eigen taart plakken.

Wat ook leuk is om te doen… Heb je een goede vriend of familielid aan de andere kant van het land wonen maar kan je niet naar zijn/haar verjaardag komen. Hoe leuk is het dan om hem/haar toch te verrassen met een verse taart. Een leuke en lekkere verrassing die altijd in de smaak valt. Jij zoekt de taart uit op de website van gefeliciTAART.nl en voegt daar een leuke foto van de jarige job aan toe. Dan kies je zelf een tijdsvenster dat de taart bezorgt wordt en gefeliciTAART doet de rest. Bezorgen kan ook op zaterdag en doen ze in heel Nederland.

Naast taarten hebben ze bij gefeliciTAART.nl nog veel meer lekkers, wat dacht je van cupcakes of brownies en sinds kort ook heerlijke versgebakken koecken. Ben je benieuwd naar het hele assoritment? Kijk dan op de website of op hun Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *