De babykamer inrichten; voor veel toekomstige ouders een speciaal moment. Vooral als het je eerste kindje is. Welk kleurenschema ga je gebruiken? Ga je voor genderneutrale kleuren na dat een hype is? Of kies je juist voor een echte jongens- of meisjeskamer? En wat voor type meubels neem je? Allemaal keuzes die je moet maken. Dan heb je ook nog de aankleding van de babykamer. Hoe ga je dat doen? Stickers kun je daar goed voor gebruiken. 

Verschillende soorten stickers zijn mogelijk
Wil je de babykamer aankleden met stickers? Deze stickers zijn leuk om te gebruiken:

  • muurstickers;
  • vloerstickers;
  • deurstickers;
  • raamstickers;
  • raamfolie. 

Muurstickers worden veel gebruikt in huis. Je kunt er een kale muur mee opfleuren. Ook voor een kinderkamer zijn ze erg leuk om te gebruiken Je kunt bijvoorbeeld een leuke afbeelding op de muur plakken van een boom of dier. Of plak de naam van je toekomstige baby op de muur. 

Vloerstickers en deurstickers voor de babykamer
Stickers waar niet zo snel aan gedacht worden voor in huis zijn vloerstickers. Net als een muurstickers kun je een leuke illustratie maken voor op de vloer. Of plak er een sticker op waar je kind later mee kan spelen, zoals een racebaan of hinkelbaan. Op de kamerdeur of op een kastdeur kun je deurstickers plakken.  Je kunt een er voor kiezen om alleen een tekststicker te laten maken of juist de hele deur bekleden. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bekleed de ramen met raamstickers of raamfolie
Met raamstickers en raamfolie kun je de ramen van de babykamer mooi bekleden. Je kunt losse stickers nemen, zoals bijvoorbeeld bloemen, vlinders, bootjes, vliegtuigen, enzovoorts. Je kunt ook raamfolie laten maken. Het voordeel van de raamfolie van Sticker.nl is dat je beide kanten kunt laten bedrukken. Zo zie je binnen en buiten hetzelfde. Omdat de plakzijde bedrukt kan worden, kun je de folie ook aan de binnenkant plakken als dat beter uitkomt. 

Voordelen stickers gebruiken voor de aankleding
Het voordeel van stickers gebruiken voor de aankleding van je babykamer is dat je die gemakkelijk kunt vervangen als je kindje ouder is, zonder dat je meteen aan een grote verbouwing vastzit. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk een bestaande babykamer kunt aanpassen. Zo kun je de babykamer toch wat persoonlijker maken voor je nieuwe kindje. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *