Je hebt een prachtig nieuw huis gekocht met een prachtige nieuwe tuin. Nadat je eerst de woning van binnen helemaal naar wens hebt gemaakt ga je met de tuin aan de slag. En omdat je ruimte genoeg hebt wil je écht iets leuks voor de kinderen creëren, iets permanents.

Een vast zwembad van Fonteyn voor binnen of buiten

Heb je wel eens aan een zwembad van fonteyn.nl gedacht? Als je toch de ruimte hebt is dit een prima optie. En nee dit keer geen zwembad die je op moet blazen, maar een ‘echt’ zwembad. Een zwembad die in je tuin blijft, waarvan je de watertemperatuur kunt regelen en met voldoende diepte om er ook nog eens heerlijk in te kunnen springen. Fonteyn biedt het allemaal en met een vast zwembad van hout, metaal of polyester maak je van je tuin echt een speciale tuin. En je kinderen zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Enorm aanbod

Het zal nog niet meevallen een zwembad te kiezen van Fonteyn. Zo groot is namelijk het assortiment. Ook het assortiment aan aanverwante producten is groot; van trapje tot overkapping en bijpassende strandstoelen. Fonteyn heeft het allemaal en met al die producten creëer je klein Italië in je achtertuin. Behalve voor de kinderen is het voor jou uiteraard ook heerlijk om af te koelen in je eigen zwembad. Pas je wel op met een bommetje?

In de tuin iets anders

Een zwembad met een breedte van bijna vijf meter en een lengte van ruim 11,5 meter? Natuurlijk kan dat; je zou bijna baantjes gaan zwemmen in je eigen zwembad achter in je tuin. Overigens levert Fonteyn ook zwembaden voor binnenshuis. Ook dan zijn de mogelijkheden legio. In dat geval kun je achterin de tuin nog iets anders aanleggen. Een tennisbaan misschien?

Ook als je een kleinere tuin hebt

Uiteraard biedt Fonteyns ook zwembaden voor als je een minder grote tuin hebt en in huis al helemaal geen plaats is voor een zwembad. Denk dan aan de grotere uitvoeringen die opgeblazen moeten worden of die met stevige plastic wanden. Ook aan deze zwembaden beleven jij en je kinderen volop plezier tijdens de warme zomerdagen. Deze baden zijn redelijk diep en bieden volop ruimte. Hoewel niet zo solide als de vaste zwembaden kun je vaak wel enkele jaren op deze zwembaden rekenen. Deze zwembaden hou je met een chloorpomp ook gewoon steeds heel fris en waar je handige trapjes bij kunt kopen om even aan het water te kunnen wennen. Vaak is dat echter overbodig en hebben je kinderen je al lang en breed nat gemaakt.

Warm water

Fonteyn biedt tal van aanverwante artikelen. Zo is vrijwel elk zwembad op te warmen. Vaak worden de banden gevuld met koud water en duurt het wel even voor je er in kunt. Een verwarmer zorgt voor opwarming van het water en dus voor sneller zwemgenot. Kijk zelf maar eens in het aanbod van Fonteyns. Je zult aangenaam verrast zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *