Wenskaarten online bestellen via Wenskaartenshop.be is handig en vooral voordelig. Wenskaartenshop.be levert wenskaarten zowel voor zakelijk gebruik of voor de verkoop van wenskaarten. Maar ook als je als particulier kun je kaarten in pakket of per stuk krijgen. Zowel voor zakelijk als particulier is een kaart kopen bij Wenskaartenshop.be voordelig. Maar er zijn nog meer goede redenen om de aanschaf van wenskaarten bij Wenskaarten te doen.

Een ruim assortiment in wenskaarten bij Wenskaartenshop.be

Wenskaartenshop.be heeft een groot en veelzijdige collectie wenskaarten voor zeer diverse gelegenheden. Een wenskaart stuur je om iemand te feliciteren, geluk te wensen of juist sterkte of een hart onder de riem te steken. Een geboorte, een huwelijk of een nieuwe woning: allemaal redenen voor een kaartje. Maar de reden van een kaartje kan ook zijn dat je iemand iets wilt laten weten: Sorry, Bedankt of Beterschap. Voor al die redenen om een kaartje te sturen heeft Wenskaartenshop.be het kaartje in het assortiment. Daarbij zijn de kaarten in verschillende stijlen, van de klassieke kerstkaart met veel dennengroen tot een kek geboortekaartje voor de hippe nieuwe ouders.

Fikse volumekortingen

Wenskaartenshop.be is uniek omdat je zowel enkele kaarten kan bestellen als in grote hoeveelheden. Dat is handig als je nog een kaartje voor oma zoekt die volgende week jarig is. Maar het is ook voor in je winkel op de toonbank, voor de klant die op het laatste moment besluit dat dat leuke kaartje helemaal past bij het cadeau voor de jarige. Kaarten kunnen dus ook in bulkvorm worden besteld. Hoe meer je besteld, hoe hoger de korting is bij het wenskaarten bestellen. Bij een bestelling van 1000 kaarten kan dit zelfs oplopen tot een korting van maar liefst 60%. Dat is dus snel besteld, als je weet dat je toch altijd weer kaarten nodig hebt.

Binnen 48 uur in huis

Een bestelling is met het handige bestelsysteem van Wenskaartenshop.be ook snel geregeld. Je klikt de hoeveelheden aan en rekent eenvoudig af. Er zijn verschillende online betaal mogelijkheden, daarnaast kunnen bedrijven door middel van facturatie betalen. Snelle levertijd is dan ook een voordeel van Wenskaartenshop.be. Want binnen 48 uur heb je bestelling ook in huis. Dit geldt zowel voor een bestelling van een enkele kaart, als van een partij wenskaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *