Een kennis, vriend of familielid van je heeft een kind gekregen, maar wat kun je nu het beste als cadeau geven? Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat maakt een cadeau leuk?

Als je een geboorte cadeau wilt geven, kun je twee kanten opgaan. Je kunt een praktisch cadeau geven voor het kind of je kunt een leuk cadeau geven voor de ouders van het kind. Zo zou je heel praktisch kunnen zijn met een pak luiers of een cadeaukaart voor een babywinkel. Je kunt er echter ook voor kiezen een leuk cadeau te geven aan de ouders, zoals een dagje uit, ze meenemen naar een lekker restaurant of een cadeaukaart te geven.

Wat zijn de beste geboortecadeau’s?

Babykleding

Je kunt nooit de mist in gaan met het cadeau geven van babykleding, je hoeft je er niet druk om te maken dat je de verkeerde maat geeft, aangezien de meeste babies dezelfde kledingmaat hebben. Door een grotere maat te geven, heeft de baby ook een leuke cadeau voor een paar maanden later. Daarnaast kun je ouders inspiratie geven door ze babykleding te geven, met een bepaalde stijl waar ze zelf niet aan hadden gedacht.

Een leuke gezinsfoto

Een erg gebruikelijk cadeau, is het geven van een leuke geframede gezinsfoto van de ouders samen met hun baby. Je kunt deze online samenstellen en bestellen, of je kunt naar een lokale shop gaan en deze daar kopen.

Cadeaukaarten

Het is een leuk idee om een cadeaukaart te geven van een babywinkel, zodat beide ouders daar spullen kunnen kopen voor hun pasgeboren kind. Je zou echter ook kunnen overwegen iets te geven dat voor de ouders zelf is. De kersverse ouders zullen namelijk al genoeg spullen voor de baby cadeau krijgen. Zo zijn er zeer leuke cadeaukaarten voor ouders. Als één van beide ouders houdt van lekkere gerechten voorbereiden, dan is er geen leuker cadeau dan een cadeaukaart van Sumisu. Met de messen van Sumisu kun je de lekkerste gerechten, gemakkelijk voorbereiden. Een cadeaukaart van Sumisu kan dus een erg leuk cadeau zijn.

Kortom, als je een geboorte cadeau wilt geven kun je een praktisch cadeau geven voor het kind of een leuk cadeau voor de ouders, zoals een cadeaukaart. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *