Ben jij zwanger en kom jij al vaak alleen vitamines te kort? Dan is het noodzakelijk om voor je baby de juiste vitamines te slikken. Zo kun je bijvoorbeeld foliumzuur nemen voor de zwangerschap. In de foliumzuur zitten veel verschillende vitamine die helpen bij de groei van jouw kindje. Je kind kan dan ook gezond groeien in de buik met de juiste vitamines. Ook als je een kinderwens hebt is het handig om foliumzuur te nemen. Dit bevorderd de vruchtbaarheid namelijk. Zo heb je de mogelijkheid om sneller zwanger te worden.

Wat zit er in foliumzuur?

In foliumzuur zit vitamine b12. Foliumzuur zit normaal in allerlei soorten groentes. Hierdoor past foliumzuur en zwangerschap goed bij elkaar. Doordat je genoeg foliumzuur binnen krijgt, zal de baby goed kunnen groeien in de buik. Daarnaast hou je zelf ook de juiste vitamines zodat jij je ook goed voelt tijdens de zwangerschap. Wil jij liever geen medicijnen slikken maar wel genoeg foliumzuur binnen krijgen? Dan is het handig om je groente te stomen. Zo blijven bijna alle foliumzuren in de groente zitten waardoor je geen problemen krijgt met de juiste vitamines. Als je groente koopt, kan het voorkomen dat veel van de foliumzuren al zijn verdwenen. Hierdoor kun je minder vitamines binnen krijgen. 

Vermoeid? Zorg voor foliumzuur 

Als je vermoeid bent is het handig om genoeg foliumzuur binnen te krijgen. Door ervoor te zorgen dat je foliumzuur binnenkrijgt zul je al snel merken dat je minder snel vermoeit wordt. Hierdoor kun je langer door en ben je een stuk vrolijker. Je kunt de vitaminepillen krijgen in de kruidvat en andere drogisterijen. Wil je liever natuurlijke vitamines binnenkrijgen? Dan zal je genoeg groente moeten eten. Dit is natuurlijk altijd aan te raden, ook als je niet vermoeit of zwanger bent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *