En dan is het zover! Jouw kindje bereikt zijn eerste mijlpaal, de eerste verjaardag. Hoe bijzonder om deze samen met al je geliefden te vieren. Natuurlijk zorg je voor de perfecte verjaardagstaart, groot genoeg voor jouw kleintje om zijn of haar handjes eens lekker in te zetten. Maar ook smakelijk genoeg om alle volwassenen en kindjes eromheen eens goed te verwennen.

Verjaardag tradities

Iedere familie heeft zo zijn eigen tradities, heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe deze allemaal ontstaan? Binnen families zijn de mooiste verjaardag tradities te vinden, de ene is per ongeluk ontstaan, de andere is door opa of oma gecreëerd en door alle kinderen overgenomen. Met het gezin uit eten of ontbijten met taart. Welke leuke verjaardag tradities kun jij allemaal vinden?

Bij de eerste verjaardag van jouw kleine man of vrouw is het heel leuk om direct je eigen traditie te starten. Dit kan perfect met een mooie Konges Slojd verjaardagstrein. Deze porseleinen treinen van het Deense merk zijn perfect om ieder verjaardagsfeest mee te starten. In totaal zijn er 3 verschillende treinen van Konges Slojd. De Ballerina, Strong Man en Circus. Stuk voor stuk een lust voor het oog en tot in de details afgewerkt. Ze komen met een hoop accessoires om kaarsjes en cijfers toe te steken. Alle cijfers 0-9 zitten er 2x bij.

De verjaardagstreinen zijn zo mooi dat het bijna zonde is om ze maar 1 keer per jaar tevoorschijn te toveren. Natuurlijk is het ook een idee om ze met kerst neer te zetten. Je gebruikt dan geen cijfers erbij, maar alleen de dragertjes om kaartjes in te zetten. Zo komt de traditie nog een keertje in het jaar tevoorschijn.

Cadeautjes voor een 1e Verjaardag

Naast de herinnering met mooie tradities horen cadeautjes natuurlijk ook helemaal bij een eerste verjaardagsfeest.  Ben je op zoek naar bijvoorbeeld mooi duurzaam babyspeelgoed of natuurlijk naar zo’n prachtige trein van Konges Slojd, dan kun je hier terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *