Wanneer je opzoek gaat naar een leuk, persoonlijk en bijzonder kraamcadeau voor ouders van een pasgeboren baby, kan het aanbod heel overweldigend zijn. Online, in de winkels, overal is er zoveel te kiezen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarbij wil je het liefst wel dat als je besteld, dat je cadeau snel geleverd wordt. Helaas zijn er op het internet veel neppe websites die veel beloven, maar afspraken niet nakomen. Daarom is het verstandig om van te voren reviews te lezen, de website goed doorspitten en naar de domeinnaam te kijken – want een domeinnaam kan al veel zeggen.

Wat voor cadeau je aan kersverse ouders moet geven is lastig te bedenken, maar wel heel leuk om uit te zoeken en te geven. Vooral wanneer dit een gepersonaliseerd cadeau is, dit is namelijk het leukste om te krijgen en natuurlijk te geven. Zo zijn er veel verschillende soorten persoonlijke cadeaus, van een persoonlijke geboorteposter, een bijtring met de naam van de baby er op, een boekje met de naam van de baby of puzzel met een foto van de baby en de ouders er op.

Gepersonaliseerde geboorteposter 

Een gepersonaliseerde geboorteposter is een prachtig cadeau om te geven aan ouders van een pasgeboren kind. Het is namelijk heel persoonlijk waardoor het voor de ouders een veel emotioneler cadeau is en dus de ouders echt raakt. Op een persoonlijke geboorteposter kan je een mooi ontwerp kiezen met eigen kleurkeuze en persoonlijke gegevens van de baby toevoegen, zoals de naam, geboortedatum, geboorteplaats, geboortetijd, lengte, gewicht en eventueel de namen van de ouders en andere broers en/of zussen. Het is een mooi cadeau om bijvoorbeeld op te hangen in de kamer van de baby. Succes zal verzekerd zijn als je dit persoonlijke cadeau geeft aan de ouders .

Bijtring met de naam van de baby 

Tegenwoordig zijn er vele leuke webshops waar je persoonlijke bijtringen voor baby’s kunt bestellen. Op deze bijtringen staat de naam van de baby, de bijtring is dus met de hand gemaakt. Een bijtring is ook nog eens een nuttig cadeau, waarmee je de ouders en de baby blij maakt. Een baby kan namelijk veel pijn ervaren wanneer zijn of haar tandjes doorkomen. Je wil er dus alles aan doen om die pijn te verzachten. Het zuigen en kauwen aan zo een bijtring kan voor verlichting zorgen bij doorkomende tandjes. Een bijtring werkt nog optimaler wanneer deze gekoeld kan worden. Een gekoelde bijtring werkt namelijk verdovend wanneer de baby deze gebruikt. 

Boekje met de naam van de baby

In een boek met de naam van de baby er op speelt de baby de hoofdrol in het boek. Dit is leuk om later terug te lezen en leuk voor de ouder om voor te lezen aan de baby. Met de baby als uitgangspunt ontstaan er fantastische en boeiende verhalen. Tevens is het een hele goede manier om de taalontwikkeling van de baby te stimuleren. Het is dus een leuk en nuttig kraamcadeau om te geven aan de ouders. 

Puzzel met foto

Een puzzel met de foto van de baby en de ouders er op is een leuk en uitdagend kraamcadeau om te geven. De moeilijkheid van de puzzel kan je zelf bepalen door de keuze van het aantal stukjes en de foto, hoe meer puzzelstukjes hoe moeilijker en dus uitdagender om in elkaar te zetten. Het is voor de ouders leuk om zo een puzzel in elkaar te zetten en later naar terug te kijken, het is namelijk een herinnering. Wanneer de baby ouder is, is het ook leuk voor hem of haar hier naar terug te kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *