Bordspellen zijn tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar, zowel voor kleine kinderen, jongeren als voor volwassenen. Maar wat zijn nou de leukste bordspellen van 2021? Ga door met lezen hieronder als je wilt weten wat de leukste bordspellen van dit moment zijn.

30 Seconds bordspel

Het bordspel 30 seconds is zeer populair onder jong en oud. Je moet samen met allen andere teamgenoten 5 begrippen kunnen omschrijven in 30 seconden. Dit bordspel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en er kunnen 3 tot 24 personen meespelen.

Cluedo

Cluedo is een bekend bordspel waarbij alle spelers goed moeten liegen door middel van de onderzoekskaartjes. Hoe beter je kunt liegen, des te meer kans op winnen je hebt. Het bordspel Cluedo is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en maximaal 6 personen kunnen spelen.

Catan

Spelers die het bordspel Catan kiezen, dienen grondstoffen om te ruilen voor het kopen en bouwen van zaken zoals steden, dorpen en straten. Er kunnen 3 tot 4 personen meespelen en het spel is voor personen van 10 jaar en ouder geschikt.

Monopoly

Monopoly is een wereldwijd bekend bordspel waarbij alle spelers vastgoed moeten verkopen en kopen door met elkaar te onderhandelen. Je kunt het bordspel Monopoly met minstens 2 en maximaal 8 personen spelen, vanaf de leeftijd van 8 jaar.

Rummikub

Het bordspel Rummikub kan door het hele gezin samen worden gespeeld, zowel door de jongeren als de volwassenen. Elke speler moet setjes van woorden maken met de 104 tegels en de 2 jonkers van het spel tot het bord helemaal leeg is en de speler heeft gewonnen.

Party & Co

Party & Co is een bordspel waarbij 3 tot 20 personen vanaf 14 jaar kunnen spelen met elkaar. Bij dit bordspel is het de bedoeling om door middel van bijvoorbeeld mimiek en andere originele methodes bepaalde thema’s te raden.

Met de allerleukste bordspellen kan je met heel het gezin genieten van gezellige momenten. Bordspellen zijn geschikt voor iedereen: zowel jong, oud, man en vrouw. Voor iedereen is er wel een geschikt bordspel te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *