Op het moment dat jouw kindje geboren wordt staat de Zon in zijn of haar sterrenbeeld. De Zon is de krachtigste planeet, haar energie beïnvloed het karakter van jouw kind sterk. Lees nu welke energie de zon jouw kind ten tijde van geboorte geeft.

Ram 21 maart t/m 20 april

Een Ram kind is grappig, levenslustig en heeft energie voor twee. Het fijne aan een Ram kind is dat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Rammen zijn open en heel duidelijk in wat ze wel of niet willen. Corrigeer een Ram kind nooit in het bijzijn van andere kinderen maar neem hem of haar apart als je wilt dat je kind zelfverzekerd blijft. Ram kinderen kunnen bazig en driftig zijn maar zijn ook weer snel vrolijk. Geef een Ram kind de ruimte om zo veel mogelijk zelf te ontdekken, Ram houdt niet van betuttelen.

Stier 21 april t/m 21 mei

Stier kinderen zijn aanhankelijk en hebben veel fysiek contact nodig. Knuffel je Stier kindje zo vaak als je kunt. Stieren kunnen enorm eigenwijs zijn en hebben moeite met delen. Daarom is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met het aanleren op dat delen fijn is. Jaag je Stier kind nooit op, hij of zij is een echte doorzetter en probeert alles zo lang tot iets lukt. Een Stier kind is gevoelig voor geluiden, harde geluiden maken je kind onrustig.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Een Tweelingen kind is leergierig, energiek en praat het liefst de hele dag. Jouw Tweelingen kind heeft veel afwisseling en vrijheid nodig. Hoe geduldiger de ouders van een Tweelingen zijn hoe gelukkiger hij of zij zal worden. Tweelingen is een kind met een helder en vooral snel verstand, speelt het liefst met twee dingen tegelijk maar houdt niet van opruimen. Leer een Tweelingen kind spelenderwijs dat verplichtingen bij het leven horen zonder je stem te verheffen. Een Tweelingen kind is heel gevoelig schreeuwen of dreigen werkt averechts.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Een Kreeft kind is gevoeliger dan andere kinderen en kan heel verlegen zijn. Het is een creatief, grappig kind en voelt zich thuis het gelukkigst. Een Kreeft kind is geen allemansvriend maar eenkennig. Nodig andere kinderen uit om met je kind te spelen, hij of zij zal zeker genieten. Omdat een Kreeft kind onzeker en overgevoelig is heeft dit kind veel medeleven nodig. Je Kreeft kind houdt niet van onweer, grote dieren, vreemden en slapen in het donker. 

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Een Leeuw kind is zelfverzekerd, enthousiast, grappig en heeft enorm veel energie. Dit kind heeft veel contact met andere kinderen nodig. Een Leeuw kind is wild en neemt meer risico’s dan andere kinderen. Het lijkt alsof een Leeuw kind niet van knuffelen houdt. Geef een Leeuw kind daarom zo vaak mogelijk een aai over zijn of haar hoofdje of een glimlach met een knipoog.  Kleine Leeuwen hebben de neiging vriendjes te commanderen. Straf je Leeuw kind nooit in het bijzijn van andere kinderen, praat met je kind, Leeuw beschikt over een groot rechtvaardigheidsgevoel en kan eigen fouten goed inzien.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Een Maagd kind is nieuwsgierig, rustiger dan andere kinderen en helpt ouders graag met het huishouden. Maagd weet al heel vroeg wat het wel of niet wil en zal dit duidelijk maken zonder boosheid of driftbuien. Dit kind is rustig als er vreemden in de buurt zijn maar praat honderd uit als hij of zij in een vertrouwde omgeving is. Leraren zijn dol op Maagd kinderen omdat ze gezellig zijn en altijd hun best doen. Beloof een Maagd kind nooit iets dat je niet nakomt dit kind eist dat ouders zich aan hun woord houden.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Een Weegschaal kind kan ieders hart laten smelten, het is een gehoorzaam maar ook een veeleisend kind dat graag in het middelpunt van belangstelling staat. Dit kind is zo innemend dat ouders een andere familieleden op moeten letten dat ze het kind niet te veel verwennen. Een Weegschaal kind is bang om fouten te maken en kan daardoor besluiteloos overkomen. Haast een Weegschaal nooit, dit kind houdt er niet van een beslissing te moeten nemen en vindt het nog moeilijker een besluit snel te moeten nemen.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Een Schorpioen kind heeft een buitengewoon sterke wil, een schitterend verstand en een innemende persoonlijkheid. Breek nooit woord of belofte, Schorpioen kan moeilijk vergeten en vergeven. Een Schorpioen kind opvoeden is een grote uitdaging voor ouders omdat de gevoelens van dit kind diepgaand zijn. Schorpioen kam open en spontaan op anderen over maar heeft behoefte aan afzondering en geheimpjes. Geef een Schorpioen kind een kist die op slot kan die niemand open kan maken.

Boogschutter 22 november t/m 21 december 

Een Boogschutter kind is speels, gelukkig, ongedwongen en kan oneerlijkheid ruiken. Dit kind staat met een vraag op en gaat met een vraag naar bed. Boogschutter speelt het liefst buiten maar kan zich ook uren vermaken met het lezen van boeken over dieren en avonturen. Opvallend is dat een Boogschutter nogal onhandig kan zijn en over de stofzuiger valt of regelmatig op een anders voeten staat. Het is soms moeilijk een Boogschutter in bedwang te houden omdat dit kind heel vroeg zelfstandig is.

Steenbok 23 december – 20 januari

Een Steenbok kind is wijs en iedere ouder van een Steenbok voelt zich soms onzeker vanwege de rijpheid van dit kind. Voor ouders is een Steenbok kind een geschenk uit de hemel. Het is hartelijk, vriendelijk, beleefd en opvallend gehoorzaam. Een Steenbok kind is graag thuis en hangt erg aan zijn of haar familie. Steenbok houdt er niet van kattenkwaad uit te halen. Kleine Steenbokken spelen graag dat ze ‘groot’ zijn. Meisjes lopen graag rond op de hoge hakken van hun moeder en jongens spelen graag dat ze dokter, piloot of politieagent zijn.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Een Waterman kind is een blij kind de aanwezigheid van dit kind vrolijkt alle familiebijeenkomsten op. Een Waterman kind ontwikkelt zich veel sneller dan andere kinderen omdat het dingen sneller opneemt. Een Waterman kind is vaak moeilijk te straffen door zijn of haar heftige reactie op straf. Een vriendelijke, begripvolle houding is meestal de beste houding. Voor dit kind is spelen met andere kinderen het allerbelangrijkste.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Een Vissen kind heeft iets magisch en meer knuffels, kusjes en omhelzingen nodig dan andere kinderen. Dit kind is creatief, fantasierijk en vaak muzikaal. Omdat Vissen enorm gevoelig en intuïtief is kan dit kind stemmingen van anderen voelen. Een Vissen kind is een tevreden kind zolang zijn of haar omgeving rustig en harmonieus is. Dit kind is dol op dieren en zijn of haar empathisch vermogen is al op jonge leeftijd ontwikkeld.

Bron: Mediumchat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *