Het is heerlijk om iemand anders in het zonnetje te zetten met een babyshower. Het is leuk voor de zwangere vrouw wanneer vrienden en familie laten zien hoeveel ze om haar geven. Het is bij het organiseren van de babyshower goed om de uitnodigingen op tijd te versturen. Maak een paar mooie kaarten met de juiste enveloppen erbij. Het is goed om iedereen al in de stemming te krijgen door gebruik te maken van een paar mooie kaarten. Graag delen we een paar tips

Wie wordt er uitgenodigd? 

Het is goed om de juiste mensen uit te nodigen voor de babyshower. Zorg voor een mix van collega’s, vrienden, familieleden en buren. Samen zullen ze er een mooi feest van maken. Maak een mooie uitnodiging op maat of kies voor een unieke kaart uit de winkel. Er zijn volop mogelijkheden om tegenwoordig zelf het ontwerp te maken. Ga naar de websites waar je een kaart zelf kunt ontwerpen. Zo kun je de kleuren bepalen, foto’s toevoegen en ook de naam van de zwangere vrouw invoegen. Het wordt een erg persoonlijke en mooie kaart. 

Post boven internet

Wanneer er veel energie is gestoken in het maken van een mooie uitnodiging is het natuurlijk jammer om deze per mail te versturen. Het is beter om de kaart per post te versturen. Doe het direct helemaal goed. Iedereen zal verrast zijn om een uitnodiging te krijgen. Het is tien keer beter dan een lauw WhatsApp bericht. Uiteindelijk is het belangrijk om iedereen warm te draaien en op de babyshower te laten komen. Het motto hoe meer zielen hoe meer vreugde geldt hier zeker. Het is daarom goed om de kaarten per post te versturen. Mensen voelen zich gewaardeerd en zullen de uitnodiging veel minder snel afwijzen. 

Veel plezier op de babyshower!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *