Een kleintje geboren in jouw buurt? Of misschien is je zus, nicht of vriendin bevallen van een klein wondertje? Dan ga je vast en zeker op kraamvisite binnenkort om de kleine baby te bewonderen. Maar wat geef je nou cadeau op zo’n kraambezoek? Je wilt natuurlijk wel met iets leuks aankomen, bijvoorbeeld een XXL knuffel of misschien iets originelers, zoals bedrukte sokken voor de kleine. Hieronder vind je nog een aantal leuke cadeautips!

Luiertas

Een erg origineel cadeau. Baby verzorgingstassen zijn handig voor iedere ouder. Zo’n tas is speciaal ontworpen om er alles in mee te kunnen nemen wat je nodig hebt als je met je baby op stap gaat. Je moet er natuurlijk wel even achter zien te komen of de kersverse ouders niet al een luiertas in bezit hebben inmiddels. Het iets waar de ouders zeker wat aan zullen hebben.

Luiertaart

Ja, je leest het goed, een taart van luiers! Het is een creatief cadeau die vaak goed in de smaak valt. Het enige wat je nodig hebt is een groot pak luiers, wat gezellige decoratie en een creatief idee. Op internet is ook veel inspiratie te vinden voor luiertaarten. Ook kun je eventueel in de taart wat kleine cadeautjes verwerken. Aan dit cadeau hebben de ouders absoluut wat, luiers hebben ze immers sowieso nodig! Je kunt eventueel gebruik maken van verschillende maten luiers. Ook is het cadeau leuk om te geven, omdat het toch een creatie is wat je gemaakt hebt!

Kleding

Misschien niet het meest origineel, maar wel hartstikke leuk! Een ini-mini jurkje voor de baby meisjes of een stoere mini blouse voor een jongetje, het is en blijft natuurlijk prachtig! Probeer indien mogelijk wat rekening te houden met de kledingsmaak van de kersverse ouders, zodat je wel iets koopt wat de ouders ook leuk vinden!

Cadeaubonnen

Weet je echt niet wat je cadeau wilt geven, omdat de ouders misschien alles al hebben, of omdat je niet zo goed weet waar je ze blij mee zult maken? Geef dan een cadeaubon! Dat is iets wat altijd van pas komt en waar je de ouders vast en zeker blij mee zal maken. Een cadeaubon kun je geven van een speciale baby winkel of eventueel van een leuke baby webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *