Bamboe LIEWOOD kinderservies, prachtig servies voor de kleintjes met een stijlvol design voor aan tafel. Een handig en compleet serviesje, met bordje, kommetje, beker en bestek. Ideaal voor als je kindje zelf gaat leren eten.

Wanneer gaat je kindje dan zelf eten? Sneller dan je denkt! Hij of zij geeft al rond de 11 maanden aan het zelf te willen proberen. Dit moet je vooral stimuleren, want het is goed voor het zelfvertrouwen! Je kan dus nu ook gaan kijken naar leuk kinderservies, jippie! Het bamboe kinderservies van LIEWOOD bijvoorbeeld, waarvan de bordjes opstaande randjes hebben, net iets makkelijker voor die uk.

Bamboe kinderservies set Liewood

De LIEWOOD bamboe serviesjes zijn er in een heleboel verschillende kleuren en printjes. Schattige konijnen en poezensnuitjes, panda servies, dinosaurus printjes en met regenbogen. Jouw kleintje zal het geweldig vinden om een eigen servies te hebben. De serviezen zijn allemaal 4 delig, en zitten verpakt in een mooie geschenkverpakking. Het is dan ook bijvoorbeeld een super leuk kraamcadeau, of een cadeau voor de eerste verjaardag!

De serviesjes zijn perfect te combineren met de andere artikelen van LIEWOOD, zoals de slabbers en placemats. Het zal in het begin best een kliederboel kunnen worden, maar dan kun je je dus prima op voorbereiden! De placemats zijn gemaakt van veilige siliconen, en ook verkrijgbaar in de zelfde kleuren en prints als de serviesjes. Het is wel zo leuk als het servies een beetje in de styling past!

Voor kinderen groot en klein, zijn de snack kommetjes van LIEWOOD ook echt een feestje. Lekker om wat groeten en fruit te doen tussendoor, of een beetje chips. Precies goed van formaat voor een snackje dus, en ze worden geleverd in een set van 4, met verschillende kleuren en dierensnuitjes

Het bamboe servies van LIEWOOD mag in de vaatwasser tot 65 graden, maar is niet geschikt voor in de magnetron. Kijk hier voor meer leuk servies, en kies jouw favoriet, of mix en match! Zo wordt het elke dag een feestje aan tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *