Wanneer je naar de babyshower van een goede vriendin, zus of kennis gaat, is het natuurlijk leuk om een origineel babyshower cadeau aan haar te geven. Dit cadeau kan voor moeder, maar ook voor kind zijn. Er is enorme keuze in een babyshower cadeau, van luiertaarten tot knuffeltjes. De cadeau’s komen vaak handig van pas en kunnen altijd wel goed gebruikt worden door de toekomstige mama. Om zelf een origineel cadeau te bedenken is niet altijd even makkelijk. Op internet is veel inspiratie te vinden voor de leukste babyshower cadeau’s. 

De babyshower

Een babyshower is een feest dat wordt georganiseerd voor een zwangere vrouw. Dit is vaak een aantal weken voordat de baby geboren wordt, maar het kan zeker eerder. Tijdens de babyshower staat de aanstaande moeder centraal en wordt er veel over baby’s en moederschap gepraat. Het is een feest voor vrienden, familie, collega’s en mensen die bij de aanstaande moeder betrokken zijn. Er wordt gepraat en vaak gegeten van heerlijke hapjes. Een babyshower cadeau is iets dat toch wel normaal is om te geven. Het is een cadeau dat voor zowel de moeder als de baby kan zijn. Het allerleukste is om een zo origineel mogelijk babyshower cadeau te geven. Met deze cadeau’s kan je zo creatief worden als je zelf wil. 

Populaire babyshower cadeau’s

Soms is het lastig om een babyshower cadeau te bedenken. Als het geslacht van de baby nog niet bekend is gemaakt kan het helemaal lastig zijn. Ook de mate van originaliteit kan moeilijk zijn. Maak het jezelf niet al te moeilijk, want dit hoeft niet. De moeder en baby kunnen elk cadeau goed gebruiken dat in het thema staat van kinderen en moeders. Ook al geven drie andere mensen hetzelfde cadeau. Hier een paar populaire babyshower cadeau’s die gegeven worden:

  • Luiers
  • Voorleesboekjes
  • Knuffeltjes
  • Kleertjes
  • Hydrofielen doeken

Dit zijn cadeau’s die altijd handig van pas komen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Je zou het zelf nog origineel kunnen maken op vele manieren. Van speciaal bedrukte kleertjes met een eigen tekst, tot de naam van de baby borduren op een hydrofiel doek of een uitbundige verpakking van het cadeau maken. Uiteindelijk is het de gedachte van het babyshower cadeau dat telt!

Luiertaarten

Een luiertaart is een taart die gemaakt is van luiers, niet een gewone taart om op te eten dus. Deze kan komen in vele soorten, maten en kleuren. Hij kan naar eigen inbreng gemaakt worden en zo groot en gek mogelijk als je zelf wil. De luiertaart kan met blauwe of roze details, maar ook elke andere kleur. Een neutrale kleur is handig om te kiezen als het geslacht nog niet bekend is gemaakt. De luiertaart kan uit bijvoorbeeld twee lagen bestaan of zelfs vijf. De taart kan aangekleed worden met een slabbetje, een knuffeltje etc. Luiertaarten zijn ook online te bestellen of in de winkel te koop. Als het niet lukt om er zelf een te maken kan je er altijd een online kopen, deze zien er nog professioneel uit ook! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *