Binnen je leven doen zich altijd wel een aantal gebeurtenissen voor die je graag vast wilt leggen en bij je wilt houden. Op het moment dat je een mooie foto hebt van die specifieke gebeurtenis, is het natuurlijk heel leuk om deze ergens in huis op te hangen of cadeau te geven aan iemand die dicht bij je staat. Welke gelegenheden zijn nu mooi om te vereeuwigen in een prachtig foto tegeltje?

Geboorte

De geboorte van jouw zoon of dochter is een indrukwekkende gebeurtenis en leent zich fantastisch voor een tegeltje. Ook zullen opa en oma heel blij zijn om zo’n tegeltje te ontvangen. Je kunt bij het maken van het tegeltje kiezen voor verschillende thema’s en kleuren. Ook is het mogelijk om de naam van het kindje op het tegeltje te plaatsen. Er zijn diverse mogelijkheden om het tegeltje te personaliseren. Het is dan met recht een sieraad aan de muur. Op de website van Tegeltje.nl kun je een persoonlijk tegeltje laten bedrukken met tekst en/of een foto.

Bruiloft

Een trouwerij is ook een gebeurtenis die veel impact heeft op je leven. Je leeft er lang naartoe de dag zelf vliegt aan je voorbij. Een tegeltje met een mooie trouwfoto kan je in één klap weer terugbrengen naar dat speciale moment. Het is ook heel leuk om een tegeltje als cadeau te geven aan het verse bruidspaar. 

Nieuwe woning

Een nieuw huis is een mooi moment voor een nieuw tegeltje. Het is de volgende stap van jouw of jullie toekomst. Heb je een foto van het moment van tekenen bij de notaris? Maak er iets speciaals van om als welkom in de gang te hangen. Of laat het tegeltje plaatsen tussen de nieuwe tegels die geplaatst worden in de keuken of het toilet. Er is zo veel mogelijk.

Verjaardag

Een verjaardagscadeau is soms moeilijk te bedenken. Hoe leuk is de verrassing als je een voor jullie memorabele foto laat vereeuwigen in een mooi foto tegeltje? Het kan een herinnering van vroeger zijn, of juist iets heel recents. Hoe dat ook ben je op deze manier verzekerd van een origineel cadeau.

Diploma

Een mijlpaal is het behalen van een diploma. De uitreiking wordt vaak uitgebreid gevierd en er worden veel foto’s gemaakt. Ook dat zou je mooi kunnen bewerken tot een blijvende herinnering voor de werkkamer in een mooi tegeltje. Dan weet je altijd waar het allemaal begonnen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *